.

Locatie, omgeving en toegankelijkheid


Eindhoven staat bekend als de slimste regio ter wereld! Met een eigen luchthaven, de High Tech Campus, de Technische Universiteit Eindhoven en de Design Academy heeft de stad een internationale allure. Eindhoven heeft veel te bieden op het gebied van zowel uitgaan, design, sport, technologie (Brainport), veel festiviteiten en (muzikale-) evenementen. Denk hierbij aan de Dutch Design week, GLOW, Feelgood Festival op STRIJP-S etc. Tevens is er in het centrum een keur aan horeca- en uitgaansgelegenheden te vinden, zoals regio de Bergen, Wilhelminaplein en Stratumseind. Rapelenburg Residence is exact gelegen tussen het centrum van de stad en de High Tech Campus, daarmee is het een ideale uitvalsbasis voor zowel (internatioanle) studenten als expats.

Rapelenburg Residence is gesitueerd aan de Boutenslaan, nabij uitvalswegen, winkelfaciliteiten, parkeergelegenheid en openbaar vervoer voor de deur. Het centrum van Eindhoven is te vinden op slechts 7 minuten fietsafstand, waar verscheidene horecagelegenheden te vinden zijn. Tevens is het slechts 10 minuten fietsen naar de High Tech campus!

Rapelenburg Residence bevind zich op een scheidslijn van twee stadsdelen, stadsdeel Gestel; een gezellige wijk met verschillende winkels, terrasjes en uiteraard het prachtige Genneperpark met het Historisch Openlucht Museum van Eindhoven en Oud Strijp. Strijp is een gebied in ontwikkeling, zo bevind zich in deze wijk het Philips Stadion, Klokgebouw en veel startende creatieve ondernemers noemen Strijp hun thuisbasis.

  • Supermarkt Jumbo 50 meter, Albert Heijn / LIDL 750 m
  • Centraal station 2,5 km
  • Bushalte voor het pand
  • High Tech campus 2,4 km
  • 24/7 gym jetts Gestel: 50 meter