.

Het pand en de appartementen


Het complex bestaat in totaal uit 5 etages met 96 luxe wooneenheden. De 1e t/m 4e etage zijn woonlagen waar de appartementen gesitueerd zijn. Op de 5e etage zullen zowel appartementen als een zeer ruim dakterras gecreëerd worden voor gemeenschappelijk gebruik van alle toekomstige bewoners!

Begane grond: Centrale entree
1e verdieping: 22 wooneenheden
2e verdieping: 22 wooneenheden
3e verdieping: 22 wooneenheden
4e verdieping: 22 wooneenheden
5e verdieping: 8 wooneenheden + dakterras voor alle bewoners

Er zijn 12 verschillende typen appartementen te onderscheiden. Enkele appartementen hebben unieke kenmerken zoals extra veel raampartijen of een inpandige berging.

De centrale hal is zowel vanaf de voorzijde als de achterzijde van het pand te betreden en bied toegang tot de inpandige fietsenberging, de trapopgang en de liften, evenals de brievenbussen, het bellentableau en het intercomsysteem. De etages zijn zowel per trap als per lift bereikbaar. Uw elektronische sleutel biedt u toegang tot alle gemeenschappelijke ruimtes.

Op de eerste en tweede etage zijn enkel short stay appartementen gesitueerd. Short stay zijn volledig gemeubileerde appartementen die te huur zijn voor een maximale periode van 6 maanden. Lees hier alles over short stay huren.


ELC Type 1

ELC Type 1

ELC Type 2

ELC Type 2

ELC Type 3

ELC Type 3

ELC Type 4

ELC Type 4

ELC Type 5

ELC Type 5

ELC Type 6

ELC Type 6

ELC Type 7

ELC Type 7

ELC Type 8

ELC Type 8

ELC Type 9

ELC Type 9

ELC Type 10

ELC Type 10

ELC Type 11

ELC Type 11